Canon EF 50mm f/1.2L II USM 6,999.00 TL
Canon EF 50mm f/1.2L II USM
Canon EF 50mm f/1.2L II USM

Bu ürün, mağazamıza 26 Ocak 2015, Pazartesi tarihinde eklenmiştir.
Yorumları görmek/eklemek için tıklayınız.

Ürünün Teknik Özellikleri

Görüntü boyutu -
35 mm film eşdeğeri odak uzaklığı -
Görüş açısı (yatay, dikey, diagnl) 40º,
27º,
46º
Lens yapısı (eleman/grup) 8/6
Grup yaprağı sayısı 8
Minimum diyafram açıklığı 16
En kısa odaklama mesafesi (m) 0.45
Maksimum büyütme (x) 0.15
Mesafe bilgileri Var
Görüntü sabitleyici Yok
AF aktüatörü Halka USM ¹
Filtre çapı (mm) 72
Maks. çap x uzunluk (mm) 85,8 x 65,5
Ağırlık (g) 580
Büyütme - Uzatma Tüpü EF12 II 0,39-0,24
Büyütme - Uzatma Tüpü EF25 II 0,67-0,53
Lens Kapağı E-72U / E-72II
Lens siperliği ES-78
Yumuşak kılıf LP1214
Uzatıcılar EF1.4x II ve EF2x II Uyumlu değildir
AF aktüatörü ¹ Mekanik tam zamanlı manuel odaklama yerleşiktir

Yepyeni fırsatlar için diyaframı açın.

Yelpazesindeki lenslerin en geniş diyafram açıklığını paylaşan, çok hızlı EF 50mm f/1,2L USM hafif bir lenstir; alan derinliğini kontrol etmek ve flaşsız iç mekan çekimleri için idealdir.

Faydalar

  • L serisi yapı ve optikler
  • Büyük f/1,2 diyafram açıklığı
  • Hızlı, sessiz USM otomatik odak
  • Süper Tayf kaplamalar
  • Mükemmel arka plan bokeh etkisi için dairesel diyafram
  • E-TTL II flaş sistemi için mesafe bilgileri sağlar
  • Taşıma kılıfı ve lens güneşliği
  • Detaylı Özellikler

    L serisi kalite

    EF 50mm f/1,2L USM Canon'un yüksek standart hassas optiklerine sahiptir. L serisi Canon'un en üst sınıf profesyonel lens yelpazesidir ve inanılmaz görüntü performansı ve üstün kullanılabilirliği toza/neme dayanıklı yapısıyla bir arada sunmaktadır.

    Büyük f/1,2 diyafram açıklığı

    Geniş f/1,2 maksimum diyafram açıklığı, düşük ışıklı ortamlarda flaşsız çekimlerin inanılmaz bir hızla yapılmasını sağlar. Geniş diyafram açıklığı, alan derinliği üzerinde hassas kontrol de sağlar.

    Mükemmel arka plan bokeh etkisi

    Dairesel çerçeveli diyafram, hedefler büyük diyafram açıklıklarında izole edilirken ve zor koşullardaki portre fotoğrafları için çekici, dengeli bir arka plan bokeh etkisi oluşturulmasına yardımcı olur.

    Hızlı, sessiz otomatik odak

    Halka tipi USM (Ultrasonik Motor), neredeyse sessiz çalışan aşırı hızlı otomatik odak için ultrasonik frekans titreşimlerini kullanır. Yüksek hızlı CPU ve geliştirilmiş AF algoritması, AF hızını daha da artırır. İyi tutma kuvveti, aşırı çekimlere neden olmadan lens grubunun odaklanmasını durdurur. Tam zamanlı elektronik manuel odak kontrolü AF'nin kapatılması gerekmeden kullanılabilir.

    Süper Tayf kaplamalar

    Süper Tayf lens kaplamaları ve lens elemanı şekilleri parlamayı ve gölgelenmeyi (görüntü sensöründen yansımalar nedeniyle dijital kameralarda daha sık meydana gelir) bastırır. Kaplamalar gerçek renk dengesinin elde edilmesine ve canlı yüksek çözünürlüklü görüntüler için kontrastın artırılmasına da yardımcı olur.

    Mesafe bilgilerini E-TTL II'ye aktarır

    Lensin mesafe bilgilerini uyumlu EOS kameraların E-TTL II flaş sistemine aktarmasıyla optimum flaş ölçümü sağlanır.

    Aksesuarlar

    EF 50mm f/1,2L USM lens bir silindir lens güneşliği ve taşıma kılıfıyla birlikte verilir.

  (212) 514 30 40
  (212) 513 64 69